What's going on in Aying

Event Calendar

In our unique establishment, »there is always something going on«. You can enjoy some of the culinary delights on offer, celebrate traditional festivities, or take part in seminars or courses – enjoy some wonderful, relaxing and event-packed days in Aying.


Autumn


October & November

BREWING SEMINARS

Together with our beer sommelier, you can experience how beer is produced up close. In the small copper-coated brewing system, you will be able to immerse yourself in the art of brewing and learn to become a master brewer yourself! The number of people who can take part is limited to 12 persons.

Available dates: October 28  // November 25


 

 

 

November 15th till Christmas 2018

Goose for four

From the end of September through to Christmas, you and three friends or family can once again enjoy an entire goose in the restaurant »August und Maria«. We serve the goose with caramelised red cabbage, melted potato dumplings and chestnut and baked apple on a celery purée or lukewarm celery salad. We would kindly ask you to pre-order and make your restaurant reservation well in advance. Also for take away!

 

November 16th, 2018

AYING AUTUMN SINGING

Hans Schönauer will not only be putting the evening’s programme together, but will also guide you through this wonderful evening full of traditional folk music in our ballroom.
Beginning: 8:00 o'clock
15,00 € per person, reservation highly recommended!


WINTER


Advent 2018

AYING CHRISTMAS MARKET

You are very welcome to our Christmas market in the Beer garden of the Aying Brewery Snuggery.

Open: Saturday from 4 pm until 8 pm, Sunday from 12 noon until 7 pm.

December 25 and 26th, 2018

Christmas

During christmas holidays we serve traditional christmas dishes. Our restaurant will be closed on December 23 and 24th.

30. November 2018

Trüffelabend

Es wird getrüffelt! Am 30. November laden wir Sie in unsere Wirtsstube im Herrenhaus ein. Bei einem 5-Gang-Gourmet-Menü von Mario Huggler genießen Sie schwarze und weiße Trüffel in allen Variationen. Preis pro Person: 295,00 EUR inkl. Menü, Apero, Weinauswahl, Wasser und Kaffee. Die Plätze sind begrenzt, wir bitten um rechtzeitige Reservierung

Silvester 2018

Krönender Jahresabschluss

Feiern Sie Silvester im einzigartigen Ensemble des Brauereigasthof Hotel Aying! Wir heißen Sie mit einem Aperitif willkommen, bevor Sie unsere Küchenbrigade mit einem 6-Gang-Gourmetmenü im „August und Maria“ verwöhnt. Um Mitternacht begrüßen wir das neue Jahr mit einem Feuerwerk am Maibaum.

169,00 EUR pro Person (inkl. Aperitif)

 

January 11 till March 19, 2019

Cheese fondue in our Troadkasten

Our Troadkasten - a historical gain store - will host a cheese fondue evening every thursday from January till March. 39,00 € per person (including a starter and a shot).

 

 

 

6. bis 17. März 2019

Ayinger Fischwoche

Ein Klassiker geht in die 32. Runde: Die Ayinger Fischwoche findet dieses Jahr vom 6. bis 17. März statt! Freuen Sie sich auf Fisch in allen Variantionen, wir freuen uns auf Ihre rechtzeitige Reservierung.

 


Spring


April 5th, 2019

AYINGER FRÜHJAHRSSINGEN (AYING SPRING SINGING)

Hans Schönauer will not only be putting the evening’s programme together, but will also guide you through this wonderful evening full of traditional folk music in our ballroom.
Beginning: 8:00 o'clock
15,00 € per person, reservation highly recommended!

April 19th till 22nd 2019

EASTER

In our restaurant »August und Maria«, we will be serving our traditional Easter dishes. We are looking forward your reservation.

 

 

 

24. März 2019

Ayinger Haus- und Hochzeitsmesse

Sie möchten demnächst heiraten? Oder dürfen ein anderes schönes Ereignis feiern? Dann besuchen Sie uns am 24.03. von 11:00 bis 17:00 Uhr im Rahmen unserer Hausmesse! Lernen Sie unsere Räumlichkeiten und Mitarbeiter kennen und vor allem unsere Liebe zum Detail bei der Durchführung von Veranstaltungen aller Art und Größe.